Aloë Vera producten van LR

Vanaf juni 2023 ben ik gestart met de Aloë Vera producten van LR. 

Ik had net een zware operatie achter de rug en 5 weken bestralingen. Mijn radioloog adviseerde om mijn darmen zo snel mogelijk na de bestralingen zo gezond mogelijk te maken en te houden. Want zo vertelde zij mij dat 90% van al de ziektes komen uit je gezondheid van je darmen, ja ook kanker, allergiën etc. Ik kende Aloë Vera alleen maar in handcreme en dag creme, maar voor een darmkuur? Nooit van gehoord. Zo ben ik dus in contact gekomen met de Aloë Vera producten van LR.

En wat ben ik daar dankbaar voor. Tijdens het bestralen hield ik nog geen water binnen en was de hele dag en nacht misselijk, had buikpijn, krampen sliep niet en zat bijna de hele dag op de wc door de diarree.

Binnen 24 uur nagebruik van de Aloë Vera gel Peach werden deze klachten al behoorlijk minder. Ik kon weer wat eten en dit bleef erin en de eerste nacht sliep ik de hele nacht door. Had ik dan eindelijk iets gevonden wat mij kon helpen?

Jaaaaa, inderdaad. Ik ben zeker nog aan het herstellen, maar de artsen staan versteld van wat ik al allemaal kan doen en hoe alles goed geneest zonder dat er ontstekingen of iets anders bij zijn gekomen als bijwerking van het bestralen.

Wil je meer weten over deze producten? Stuur mij een bericht of kijk op mijn shop

www.lrworld.com/annetteshealthenbeautyfarm 

Sorteer op
© 2007 - 2024 Annette`s Creafarm | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel