Over ons

 

Hallo allemaal,

Mijn naam is Annette en ik woon in de kop van Overijssel, waar wij een melkveehouderijbedrijf hebben. Koeien dus. Naast mijn werk als boerin heb ik in 1999 mijn eigen bedrijf "Annette`s Creafarm" opgericht. Zeg maar mijn tweede tak. Ik geef cursussen, workshops, demo`s, kinderfeestjes etc. Eigenlijk te veel om op te noemen. Ik ben in het bezit van het CPD speldje en mag mij dus Certified Professional Demonstrator noemen. 

Voor hobbygroothandels verzorg ik wel eens een demonstratie bij hobbywinkels of op een hobbybeurs. De Kreadoe, de Hobby Doe etc. voor jullie vast niet onbekend. Ook heb ik al enkele artikelen mogen schrijven in hobby bladen. In Handwerkhandig, Memory Creatief met foto`s, Hobby Handig, Kerstkaarten special, Kadoosjes, Creatief met kaarten etc. Ik maak veel kaarten met verschillende technieken, vooral het combineren vind ik erg leuk. Scrapbooking is mijn andere hobby waar ik verslaafd aan ben. Erg leuk om te doen.

Per september 2007 ben ik ook een webwinkel begonnen. Kijken hoe dit gaat lopen. Vanaf oktober 2013 ben ik als consulente bij Tupperware NL gaan werken. In januari 2015 tot februari 2020 ben ik manager geweest en had de unit "Tupperfarm". Door gezondheidsredenen ben ik toen weer consulente geworden.

Na het nieuws dat Tupperware Orlando te stekker uit Tupperware NL trok ben ik via Tupperware Duitsland verder gegaan en zo is Tupperware Bad Bentheim NL geboren. In maart 2022 ben ik weer manager geworden en heet mijn unit weer "Tupperfarm. Mijn groep bestaat nu uit 18 personen, maar er kunnen natuurlijk nog veel meer bij. Mocht jij informatie willen hoe jij je eigen Tupperware met 20% korting kunt kopen? Stuur mij dan een mailtje naar info@annettescreafarm.com en ik vertel je er alles over. Nee, je bent dan geen consulente , maar Vip klant zoals ze dat nu noemen.

Sinds ik diabeet ben kook ik vooral koolhydraatarm en op deze manier koken is nu erg "Hot". Vandaar dat ik nu dus ook de Sukrin producten in mijn assortiment heb. Dit zijn suikervervangers die geen invloed hebben op mijn suikers, omdat ze niet worden opgenomen door je lichaam. 

Ook werk ik met Essentiële oliën van dōTERRA en Young Living. Maar ook met de Omega3 producten van Zinzino.

Met de Essentiële oliën van dōTERRA geef ik AromaTouch Technique Massages waarbij ik 8 soorten oliën gebruik.

Naast dit alles zit ik ook nog in het bestuur van de stichting Textiel Festival Weerribben. Die om het jaar een textiel festival organiseerd in deze omgeving. Kom een keer kijken. De volgende staat gepland in juni 2024.

Groeten van Annette . 

© 2007 - 2024 Annette`s Creafarm | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel