Over Sukrin

 

Het merk Sukrin is opgericht in 2007 door het Noorse bedrijf Funksjonell Mat AS. Wij produceren een grote variëteit aan 100% natuurlijke, calorievrije suikeralternatieven; van nature glutenvrije en vetarme meelproducten en koolhydraat-arme, suikervrije gemakkelijk te gebruiken bakmixen. 

We zijn zeer gedreven om iedereen te helpen een gezondere levensstijl te bereiken. Dit doen we door producten aan te bieden die gemakkelijk in elk dieet in te passen zijn. Of je nu een koolhydraat-arm of suikervrij dieet volgt, een glutenvrij of vezelrijk dieet of je wilt je gewone dieet verrijken met gezondere producten, Sukrin producten zijn perfect. Al onze producten zijn zo natuurlijk en onbewerkt mogelijk en we ontwikkelen voortdurend nieuwe producten.

 

Sukrin produceert een grote variëteit aan 100% natuurlijke, calorievrije suikeralternatieven; van nature glutenvrije en vetarme meelproducten en koolhydraat-arme, suikervrije gemakkelijk te gebruiken bakmixen. We zijn zeer gedreven om iedereen te helpen een gezondere levensstijl te bereiken. Al onze producten zijn zo natuurlijk en onbewerkt mogelijk en zij ontwikkelen voortdurend nieuwe producten.

Sorteer op
  • Wat is Sukrin?
    Wat is Sukrin?

    Voordelen van Sukrin suikervervangers Tegenwoordig zitten onze voedingsmiddelen vol met geraffineerde suikers. Er zijn veel verschillende suikervervangers op de markt. Alternatieve suikers zijn een stuk gezonder dan gewone suiker

© 2007 - 2024 Annette`s Creafarm | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel