Lekker en gezond bakken met Sukrin

Artikel 1 van 2
€ 9,95 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

We houden er allemaal van: koek, gebak, cake, taart en brood. Al deze lekkernijen bevatten naast grote hoeveelheden suikers en vetten meestal ook veel kunstmatige hulpstoffen. Deze bewerkte producten zijn niet goed voor onze gezondheid en wil je daarnaast het liefst vermijden tijdens je dieet en je gezonde leefstijl. Ben je van plan om je leefstijl te veranderen of ben je al bezig met een nieuwe leefstijl? Dan is het belangrijk om je suikerinname te beperken. Te veel suiker is niet bevorderlijk voor je gezondheid.

 

Waarom is teveel suiker ongezond?

 Suiker wordt in het lichaam omgezet in glucose. Het lichaam zorgt voor aanmaak van het hormoon insuline. Dit hormoon zorgt ervoor dat dit wordt omgezet tot energie voor de cellen en dat glucose wordt opgenomen in de cellen. Wanneer je teveel suiker binnenkrijgt, raken de cellen ongevoelig voor het insuline hormoon waardoor glucose in je bloedbaan blijft. Dit kan klachten veroorzaken en leiden tot verschillende ziekten. Een gezonde leefstijl draagt bij aan het verminderen van het risico op klachten en ziekten.

 

Wat is Sukrin?

 Sukrin biedt een variëteit aan 100% natuurlijke, calorievrije suikeralternatieven, diverse glutenvrije en vetarme meelproducten en een aantal fijne en handige koolhydraatarme, suikervrije en gemakkelijk te gebruiken bakmixen.

 

Lekker en gezond bakken met Sukrin

 Dit unieke receptenboekje is het ideale kookboek voor al uw Sukrin recepten. Dit boek bevat zestig verrassende recepten, bedacht en ontwikkeld door natuurvoedingsdeskundige en auteur van de bestseller Natuurlijk Lekker Bakken van Monique van der Vloed.

 

Wat vind je in dit kookboek?

  •  60 heerlijke suikervrije recepten
  • Suikervrije, glutenvrije en koolhydraatarme recepten
  • Natuurlijke ingrediënten en geen meuk
  • Gezonde recepten die bijdragen aan een gezonde leefstijl
  • Een grote variëteit aan verrassende smaakvolle recepten

 

© 2007 - 2024 Annette`s Creafarm | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel