Navigatie

Letter U, V, W, X, Y en Z

Unmounted stamps
Dit zijn stempels zonder montuur (houten handgreep), dus alleen het rubberen stempelgedeelte, van Sirius. Het is een sheet (lap) met meerdere rubberstempels die u met elkaar kunt combineren. Het traditionele houtje wordt bij dit systeem vervangen door een transparant acrylblok. Doordat dit blok transparant is kunt u precies zien waar de stempelafdruk komt. Prachtige designs, ook zeer geschikt voor scrapbooking.


Vellum
Doorzichtig, heel dun perkament papier, in effen maar ook met mooie prints erop, vaak al op scrapbookformaat. Het is ook zeer geschikt om te scheuren, een stuk gescheurde vellum op de scrapbookpagina doet al gauw wonderen! Om het te lijmen is Pergaspray (nieuw) de oplossing, omdat je daarmee geen lijmresten door de vellum heen ziet.

Wire Wire:
Gelakt metaaldraad in verschillende kleuren. Dit wordt o.a. gebruikt om teksten/titels mee te maken. Ook is dit materiaal in leuke vormen te vouwen die u ook op een pagina kunt gebruiken.

Woodsies
Kleine, dunne en platte vormpjes van hout, in bijv. druppel, hart, ster en kerstvormen. Zelf figuurzagen is dus niet nodig. Wél zelf nog te kleuren of te beplakken in de stijl van de scrapbookpagina.

Xyron
Xyron Stickermakers (X150 en X250) zijn handige apparaatjes om snel en zonder knoeien items te plakken op uw scrapbookpagina's. Even door het Xyron apparaat halen en het heeft een mooi dun en gelijkmatig transparant lijmlaagje. Dit kan met de kleinste afbeeldingen op papier, veertjes, fibres, bloemetjes, foto's, draadjes, jute, stof, chenilledraad, etc!! De Xyron apparaten X510 en X900 kunnen naast lijmen zelfs ook lamineren en items magnetisch maken.  

Zuurvrij
Zuurvrije materialen worden gebruikt om uw scrapbook er over 50 jaar nog zo uit te laten zien, zoals u het nu maakt. In veel materialen zitten bepaalde zuren die uw foto's kunnen aantasten. Alle producten die voor het scrapbooken worden verkocht zijn zuurvrij. Mocht u onzeker zijn of een product zuurvrij is, neem dan contact op met de leverancier of de fabrikant. Tegenwoordig is ook in elke goede hobbywinkel een testpen verkrijgbaar die de zuurgraad van de producten meet. U kunt dus thuis met deze pen gelijk zien of uw materiaal zuurvrij is of niet!
© 2007 - 2019 Annette`s Creafarm | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel