Navigatie

Letter Q, R, S en T

Qwikit:
Qwikit is een nieuwe manier van scrapbooking. De Qwikit is een "pageprotector" met daarop "pockets" in verschillende groottes. In deze pockets kunt u uw foto's en embellishments plaatsen, uw achtergrond vel plaatst u in de page-protector. Zo maakt u in een handomdraai een mooie pagina. En bent u niet tevreden over het resultaat? Dan haalt u uw Qwikit weer leeg en deelt u hem anders in.  

Rivets:
Holnietjes/nestelringetjes zonder gat erin

Rub-on's
Rub-ons transfers zijn wrijfplaatjes, ze bestaan er in veel verschillende soorten en maten, van het merk Tulip of Royal. Makkelijk, leuk en snel gezet, dus deze mogen in een scrapbook zeker niet ontbreken!

Scrapbook:
Vrij vertaald is het een plakboek. De term op zich is echter verworden tot veel meer. In een scrapbook worden foto's met behulp van diverse materialen verwerkt tot een mooi naslagwerk.  

Scrappads:
Collectie van 24 verschillende achtergrondvellen die op elkaar zijn afgestemd in een pak papier van 30.5 x30.5 of kleiner. Van Provocraft, Sizzix, Sharon Ann, maar ook andere merken zijn verkrijgbaar

Scrappen:
Foto's creatief verwerken in een fotoalbum

Snap:
Een dichte eyelet. In plaats van een gat aan de bovenkant zit er nu een kleine versiering bovenop. De werkwijze voor het bevestigen verschilt niet van die van een eyelet zelf.

Spread:
Twee pagina's naast elkaar die mooi  bij elkaar passen van een opengeslagen fotoalbum.  

Stempels:
Met stempels kunt u uw pagina net het effect geven wat het nodig heeft. Er zijn verschillende stempel technieken. Op een Kars crop kunt u uitleg krijgen over de verschillende mogelijkheden betreffende stempelen. Waarschijnlijk heeft de Kars consulente wel stempels voor u ter beschikking om te gebruiken op de crop. De winkelier kan bij Kars (sinds 2005) alle stempels die Sirius Hobby (voorheen Stempelmakers) in haar assortiment heeft, bestellen!  

Strass:
Siersteentjes (vaak al zelfklevend) in diverse vormen die ter decoratie op de pagina aangebracht kunnen worden, er is ook mini strass verkrijgbaar.

Sizzix/Sizzlits:
Sizzix: De sizzix is een stansmachine waarmee u zelf uw decoraties kunt maken. Voor deze machine zijn diverse stansen op de markt gebracht. De Sizzlits zijn dunnere stansjes die met de Sizzix-machine gebruikt kunnen worden. U heeft hier wel een converter voor nodig. U kunt niet alleen stansen met Sizzix, maar met speciale embossing mallen van Sizzix (Simple Impressions) kunt u ook embossen. Op de crops bij onze Kars consulenten kunt u vast de verschillende mogelijkheden van deze machine naar hartelust uitproberen. 
 

Tags
Dit is het engelse woord voor labels. Kant en klare labeltjes bestaan er van papier, metaal of stickers. De metalen eyelet-tags hebben een gaatje waardoor een eyelet kan.

Twistart:
Papiertouw/papiergaren, om door eyelets te halen, of embellishments mee te bevestigen of over de hele pagina te verwerken. Twist art papiergaren is natuurlijk ook uit te vouwen.

© 2007 - 2019 Annette`s Creafarm | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel