Navigatie

Letter M, N, O en P

Matten:
Een foto die u in uw scrapbookpagina plaatsen wil, eerst op een stuk gekleurd papier plakken, dit weer ruim uitknippen/uitsnijden zodat er een gekleurd randje om de foto zichtbaar blijft, zo ontstaat diepte, het geeft "body" en zo zweven de foto's niet op de pagina.

Memorabilia:
Memorabilia pockets zijn uitermate geschikt voor het opbergen en bewaren van memorabilia en tastbare herinneringen zoals het eerste plukje haar van je kind, baby tandjes, concert tickets, munten, krantenknipsels, enz. enz. Archiefveilige, zelfklevende zakjes zijn gemakkelijk te gebruiken in je scrap-albums, voorkom zuuroverbrenging en zorg ervoor dat je herinneringen nooit verloren gaan.

Page Protector:
Een plastic hoes op scrapbookformaat die in het album gestopt wordt. Zo blijven uw pagina's beschermd tegen viezigheid en beschadigen ze niet door als men door uw album heen bladert.  

Paper Piercing:
Papieren figuurtjes die naar eigen inzicht samengesteld worden. Zelf te maken vanaf een patroon of de stansjes van bijvoorbeeld de "Sizzix" te gebruiken. Nu ook makkelijke Paper Piecing sjablonen van FMI te koop!

Pigment Inkt:
Inkt die lichtecht, kleurvast en waterproof is.

Pocket:
Een pocket is een soort "zakje" die u op de pagina verwerkt. In dit zakje kunt u bijvoorbeeld foldertjes/plaatjes/kaartjes kwijt of (kranten)knipsels die u graag bij de pagina wilt houden.


 

© 2007 - 2019 Annette`s Creafarm | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel