Navigatie

Letter I, J, K en L

Idea books
K&Company heeft diverse folders met allerlei ideeën voor het scrapbooken. Deze folders zijn te downloaden op de Kars site, of informeer bij uw hobbyspeciaalzaak.

Journal(ing):
Het verhaal wat u wilt vertellen over uw foto's, maar dan op papier bij de foto's zelf geplaatst. Dit kan door middel van het gebruik van een label/tag of een los element op uw pagina, tekstblokjes/vakjes, of allerlei lettertjes van diverse materialen (stickers, knipvel letters, letterkraaltjes, rub on lettertjes, scrabblesteentjes, krantenknipsels, wiredraad-teksten, etc.

Kiekeboe:
De kiekeboe techniek is niets anders dan een stuk papier dat je kunt omklappen (net alsof je een kaart openvouwt) waardoor er weer een andere foto, plaatje of stukje tekst tevoorschijn komt. Deze techniek is heel erg geschikt als je meer foto's hebt dan je eigenlijk op een pagina kwijt kunt. Als je een soort verhaal vertelt op je pagina, kan je de clou achter een flapje verstoppen. Je kan het natuurlijk ook gewoon gebruiken omdat het een leuke verrassende techniek is, die zeker kinderen heel erg aan spreekt.

Kleuren:
Kleuren zijn ontzettend belangrijk bij het scrapbooken. Ze bepalen de hele sfeer en uitstraling van je lay-out. Het is dus belangrijk dat je de juiste kleurencombinaties gebruikt. Ga altijd uit van de foto's en laat de kleuren niet concurreren met de foto's. Het draait tenslotte om de foto's! Bepaal welke sfeer of uitstraling je lay-out moet hebben en kies daar de kleuren bij.

Lay-out:  
Een gescrapte pagina, d.w.z. rangschikking en indeling van teksten, koppen en illustraties. Er zijn handige Make Me Lay-out mallen (30.5x30.5cm) bij uw hobbyspecialist verkrijgbaar!

Lettering:
Het "maken" van uw letters door bijvoorbeeld gebruik te maken van zelfgemaakte gekke letters, met zand, met materiaal voor schudkaarten etc. © 2007 - 2019 Annette`s Creafarm | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel