Navigatie

Letter E, F, G en H

Embossing:
Het aanbrengen van een reliëfvorm in het papier of vellum.

Embellishments:
Versieringen op een pagina, kan van allerlei materialen gemaakt zijn, dus van papier, kunststof, metaal, etc.

Eyelets:
Holnietje of nestelring, versiering van metaal, verkrijgbaar in verschillende kleuren en in diverse motieven, dat met speciaal gereedschap wordt vastgezet (eyelet tool-kit, bestaande uit een holpijp en slagpen).

Fibers:
Garen, touw of koord. Ook weer in vele varianten en kleuren te verkrijgen. Erg leuk om een lay-out mee te versieren. Vraag uw hobbyspecialist naar Mae Me Funny Fibres! Maak bijv. rechte lijnen van boven naar beneden of op allerlei speelse manieren om het thema van de fotopagina's te versterken. Tip: Lijmen gaat perfect met de Xyron X510! Het voorziet de Fiber van een kleeflaag, zodat de lijm niet zichtbaar is en alle kleine deeltjes goed op de pagina plakken.

Fixeren:
Onuitwisbaar maken

Foamtape:
Tape met een laagje schuimrubber erop. Alles wat je met deze tape plakt, ligt een stukje hoger dan de ondergrond, je brengt er diepte (3D) mee aan.

Focal Point:
Blikvanger, aandachtstrekker, daar waar je oog het eerst op valt.

Font: Lettertype

Fotograferen:
Als je eenmaal met het scrappen bezig bent ga je ook anders fotograferen. Je maakt bijvoorbeeld foto’s van borden, voeten in het zand, de cadeautjes die je voor je verjaardag hebt gehad of een mooie bos bloemen. Alle onderwerpen kunnen benut worden: de vakantie, een verjaardag, een dagje naar bos of strand, de eerste keer naar school, noem maar op. Je zult merken dat als je goed bezig bent je ook meer foto’s gaat maken.

Funny Ribbons:
Funny Ribbons zijn zelfklevende linten die al op scrapbookformaat zijn gesneden. Ze zijn er in verschillende kleuren en motieven.

Gelpennen
Ideale pennen om teksten bij de foto's te schrijven.

Gluedots:
Dubbelzijde plakkertjes

Heritage:
Foto's en layouts met een speciale waarde omdat ze heel oud, zeldzaam of van historisch belang zijn.


 

© 2007 - 2019 Annette`s Creafarm | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel