Navigatie

Letter A, B, C en D

Adhesive:
Algemene term voor een plakmiddel. 

Bind-it-all: Dit is een apparaat wat uw kunstwerken kan inbinden met een spiraal.

Brad:
Dit is een soort splitpen met een leuk vormpje bovenop. Brads zijn in verschillende materialen, formaten en vormen te krijgen. Ze worden gebruikt om foto's, papier en vellum mee vast te zetten. Ook kunt u hiermee heel mooi bijvoorbeeld een draaischijf van maken.  

Cardstock:
Papier (zuurvrij)in diverse maten welke speciaal gebruikt worden voor het scrapbooken. Het voornaamste formaat is 30.5x30.5cm. Het cardstock (aanbevolen is More than Memories Cardstock) is in vele kleuren bij de hobbyspecialist verkrijgbaar.

Chalk:
Bijelkaargeperst (poeder)krijt wat in verschillende kleuren te verkrijgen is. In handige doosjes van 9 of 24 kleuren. Hiermee kunnen kleurverlopen, schaduwen en achtergrondjes mee gemaakt worden. Gebruik een stempelstokje of sponsstokje voor een handig gebruik.

Color Blocking:
Het maken van een layout met verschillende kleuren blokken papier.

Coluzzle mal:
Een transparante kunststof snijmal waarop één figuur in verschillende maten staat. Je hebt er wel een speciaal Coluzzle mes en een speciale Coluzzle snijmat bij deze mal nodig, anders beschadigt de mal.

Cricut:

De Cricut is een automatische stansmachine (u heeft geen kennis nodig van de computer). Door het gebruik van simpele cartridges is het mogelijk duizenden vormen en fonts uit te snijden. Het enige wat u moet doen is de stijl uit te zoeken, de tekst intypen en de startknop in te drukken en uw machine snijdt automatisch het gewenste figuur of de tekst uit.
Het enige wat u nodig heeft is: een Cricut, een Cricut-cartridge (met toetsenbord), elektriciteit en papier. De Cricut is een zeer compacte machine, hierdoor is hij gemakkelijk mee te nemen

Cropavond-middag:
Wil je eens gezellig een avondje of middag scrappen samen met anderen, zonder gestoord te worden door kinderen, televisie of telefoon? Kom naar een cropavond! Een cropavond-middag is een bijeenkomst van scrappers die met hun eigen materialen en foto's lekker gaan scrappen. Je doet ideeën op bij anderen, krijgt tips van elkaar, maar het is vooral heel gezellig. Er is altijd begeleiding bij een crop. Wat is er nu leuker dan met een aantal mensen samen te scrappen?! Op een cropavond kan je lekker scrappen met je eigen spulletjes en foto's. Je kan ook gebruik maken van de aanwezige  gereedschappen.

Die cut:
Een voorgestanst plaatje/figuurtje van papier/karton, nog uit te drukken of soms zijn ze al los, zodat u niet zelf uit hoeft te knippen en het vormpje direct op uw scrapbookpagina gebruiken kunt.

Draaischijf:
Bijna iedereen kent de draaikaart. Door aan een ronde schijf te draaien verschijnen er verschillende plaatjes of teksten. Deze techniek kan je ook toepassen in je scrapbook. Hij is vooral geschikt als je veel foto's op een pagina kwijt wilt. Op deze manier heb je een heleboel foto's van een onderwerp op een pagina verwerkt zonder dat het te druk en onoverzichtelijk wordt.© 2007 - 2019 Annette`s Creafarm | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel