Even voorstellen

Hallo allemaal,

Mijn naam is Annette en ik woon in de kop van Overijssel, waar wij een melkveehouderijbedrijf hebben. Koeien dus. Naast mijn werk als boerin heb ik in 1999 mijn eigen bedrijf "Annette`s Creafarm" opgericht. Zeg maar mijn tweede tak. Ik geef cursussen, workshops, demo`s, kinderfeestjes etc. Eigenlijk te veel om op te noemen. Ik ben in het bezit van het CPD speldje en mag mij dus Certified Professional Demonstrator noemen. 

Voor hobbygroothandels verzorg ik wel eens een demonstratie bij hobbywinkels of op een hobbybeurs. De Kreadoe, de Hobby Doe etc. voor jullie vast niet onbekend. Ook heb ik al enkele artikelen mogen schrijven in hobby bladen. In Handwerkhandig, Memory Creatief met foto`s, Hobby Handig, Kerstkaarten special, Kadoosjes, Creatief met kaarten etc. Ik maak veel kaarten met verschillende technieken, vooral het combineren vind ik erg leuk. Scrapbooking is mijn andere hobby waar ik verslaafd aan ben. Erg leuk om te doen.

Per september 2007 ben ik ook een webwinkel begonnen. Kijken hoe dit gaat lopen. Vanaf oktober 2013 ben ik als consulente bij Tupperware NL gaan werken. In januari 2015 tot februari 2020 ben ik manager geweest en had de unit "Tupperfarm". Door gezondheidsredenen ben ik op dit moment weer consulente. Vooral het koolhydraatarm koken is nu erg "Hot". Vandaar dat ik nu dus ook de Sukrin producten in mijn assortiment heb.  

Ook werk ik met Essentiële oliën van dōTERRA en Young Living. Maar ook met de Omega3 producten van Zinzino.

Met de Essentiële oliën van dōTERRA geef ik AromaTouch Technique Massages waarbij ik 8 soorten oliën gebruik.

Groeten van Annette . 

  • De cursusruimte van Annette`s Creafarm
    De cursusruimte van Annette`s Creafarm

    De cursusruimte van Annette's Creafarm is sinds 2017 veranderd in de Tupperfarm showroom. Het product Tupperware staat nu centraal en ik geef daar nu trainingen en kookworkshops.

    Hier ziet u de cursusruimte van Annette`s…

© 2007 - 2022 Annette`s Creafarm | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel