0% suiker glutenvrij

Bij Slimpie staat suikervrij voorop, maar is smaak net zo belangrijk. Waarom? Steeds meer mensen kiezen voor suikervrij of suikerarm eten en drinken. Dat is verstandig, want te veel suiker is niet goed voor je. En dus is het fijn als je kunt kiezen voor lekkere limonade, snoep en waterijs zónder suiker.

Maximaal 50 gram suiker per dag

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) hanteert een richtlijn, waarin staat dat niet meer dan 10% van de dagelijkse energiebehoefte uit vrije suikers zou moeten bestaan. Dat betekent maximaal 50 gram vrije suiker per dag.

Vrije suikers zijn alle suikers die zijn toegevoegd (terug te vinden in de opsomming van ingrediënten op het etiket) plus de suikers die van nature aanwezig zijn in honing, siropen, vruchtensappen en vruchtenconcentraat. Van nature aanwezige suikers in fruit, groente en zuivel vallen niet onder vrije suikers.

De WHO doet zelfs een extra aanbeveling om de dagelijkse hoeveelheid te halveren tot 5% (maximaal 25 gram). Maar: in heel veel producten zit suiker. Niet alleen in zoetigheid, ook vaak in bijvoorbeeld vleeswaren, sauzen en chips. Voor je het weet krijg je daardoor meer suiker binnen dan je denkt.

 

100% Gerecycled

Plastic wordt gemaakt van aardolie.. grondstoffen worden steeds spaarzamer en de aarde raakt uitgeput. Oliedom om elke keer flessen van nieuw plastic te produceren.

Daarom bestaan Slimpie flessen voortaan voor 100% uit gerecycled PET (plastic).

Zo wordt het milieu zo min mogelijk belast!

Door de unieke mengverhouding van 1:11 haal je uit een flesje 5 glazen extra! Hierdoor doe je dus langer met een flesje en worden er minder flessen bij het afval gedaan.

 

 

 

© 2007 - 2021 Annette`s Creafarm | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel